微信扫一扫北京中外建深圳分公司微信
  • 福州星网锐捷集团总部基地

    建筑设计方案施工图设计,建筑设计首选BCCI中外建深圳公司,著名建筑景观工程咨询设计公司

    项目类型:产业园

    项目地点:福建省福州市仓山区

    用地面积:36199 ㎡

    建筑面积:100824 ㎡

    设计时间:2010 年

    建设方:福州星网锐捷通讯股份有限公司

    服务范围:方案至施工图

     

    项目位于福州市仓山区乌龙江大道和高新大道之间,创新路以北。项目用地位于海西园一期,在高教园区东侧,紧邻乌龙江。建筑主体强调建筑与地面的衔接,与环境的延伸,使进入建筑成为一种无意识的行为。根据东西两面地形的高差,建筑在东面二层和西面一层各设置了出入口,直接连接东西道路标高,塔楼西面让出广场,作为使用上的主要入口,形成舒适的步行空间。

    “创新”是精神和灵魂,同时也是高新技术产业发展的原动力。在方案设计中环绕上升式边庭,凸显企业文化企业内涵。我们提倡绿色,高效,交流,轻松,呼吸的健康办公理念。该建筑形式简洁大方,从看城市的角度出发,它现代而大气;从看企业的角度出发,它高效而优雅。附楼由不规则的曲线构成,轻松亲切。设计中注重高品质空间塑造,加强公共空间建设,为不同的工作人员提供最良好的交往和产生头脑风暴的场所。企业研发办公区建筑形式设计为“一方一园”,刚柔并济。在平面布局、建筑形体、空间关系中充分利用自然通风采光条件,创造健康舒适的交流环境。在运营管理上选择降低能耗的节能、节水、节电设备。建筑外墙采用落地窗与石材墙面的结合,局部采用玻璃幕墙结构。整体主楼在将来的使用中可实现低碳环保主体概念。

    Project is located in between oolong river avenue and high street, cangshan district,fuzhou city, north of innovation road. Project status with sea west park issue in higher education zone on the east side, close to oolong river. Building subject emphasizes the construction and the cohesion of the ground, and the environment is outspread, make into building an unconscious behavior. According to two sides of terrain elevation difference, building a layer of each set up on the second floor in the east and west entrance, directly linking east road elevation, west tower release square, as used on the main entrance,form a comfortable walking space.

    “Innovation” is the spirit and soul as well as the motive power of high and new technology. In this design,we adopt surrounding rising side courtyard to embody the culture and essence of the enterprise. We advocate the healthy philosophy of green, high efficient, communicative, relaxed and breathing.The project is in simple and elegant architectural form, with its attached building composed of irregular circles. The project design focuses on high-quality space creation, strengthens the construction of public space, and provides different staff with the best place for communication and brainstorming. The Research and Development Office Buildings are designed in accordance with "one square and one round" principle, to achieve both hardness and softness. Natural ventilation and lighting conditions are fully utilized in plane layout, architectural form and spatial relations, in order to create healthy and comfortable communication environment. As for operation and management, energy, water and electricity saving equipment is adopted to reduce energy consumption. Exterior walls of the buildings are of windows and stone wall structure, and some is of glass curtain wall structure. The overall main building can realize low-carbon and environmental protection in the future.

  • Prev:江苏泰州-医药产业园江苏北科干细... Next:三亚用友新道总部

首页| 集团概况 | 企业哲学 | 服务范围 | 经典作品 | 资讯中心 | 优秀团队 | 企业邮箱 | 联系我们
Copyright © 2012 BEIJING CCI ARCHITECTURAL DESIGN CO.,LTD.All rights reserved.
粤ICP备12024335号
 
 
直线:+755-8667 3178
朱小姐
点击这里给我发消息
2355624285

手机:189 3892 8635 电话:8373 3503-877

陈小姐
点击这里给我发消息
2355624281

手机:186 7666 6762 电话:8373 3503-810